Le Caillau

Het restaurant Le Caillau van Chas en Caroline dat gelegen is tussen de Cahors-wijnstokken, heeft een idyllische besloten ‘courtyard’ met een geweldig terras en een opengewerkte schuur met dat authentieke Franse barn gevoel. Binnen is het eigentijdse stijlvolle restaurant, met prachtige grote kroonluchters, brocante kasten, oude balken en van die sfeervolle stenen muren, te vinden. Hier worden voornamelijk gerechten geserveerd met verse lokale producten (volgens het seizoen) met een vleugje inspiratie van over de hele wereld. Ze zijn constant op zoek naar nieuwe combinaties en verrassende ingrediënten, en dat is te proeven!

Tijdens ons diner besluiten we allemaal iets anders te nemen zodat we alle smaken en de menukaart goed in de smiezen krijgen. Keuze genoeg! Zelfs een kindermenu behoort tot de mogelijkheden, een dagmenu, vlees/vis/vega en zoete en hartige toetjes en… fijne wijnen ?

Naast dat het erg lekker is, ziet alles er prachtig uit! En je proeft het seizoen, de fijne smaak details en versheid van alle ingrediënten.

Dagelijks is ook het Le Caillau café open voor een kopje thee, verse koffie, gekoelde drankjes, een lekker glas wijn of bier. Vergeet niet een huisgemaakte ‘lemon drizzle cake’ of de ‘chocolate cup cakes’ te proeven!

website: Le Caillau

BewarenBewaren