La Parenthèse

La Parenthèse betekent letterlijk ‘tussen haakjes’. Figuurlijk is het vooral de pauzeknop indrukken, adem in en adem uit, mindfulness, take a break…

Twee families (Estelle & Sébastien en Géraldine & Alban), al jarenlang goede vrienden en oorspronkelijk afkomstig uit Normandië en Bretagne, runnen met grote passie dit stijlvolle kampeerdomein. Deze glamping-camping midden in de natuur is ruim opgezet! Het groene domein hebben ze ingedeeld in 5 verschillende ‘Parenthèses’. Elk deel heeft een eigen look & feel met bijpassende glampinga ccommodaties.

Het restaurant van La Parenthèse is open voor iedereen die een culinaire break wil hebben, of je nu op de camping verblijft of niet. De chef-kok Martine biedt een verfijnde en seizoensgebonden keuken met verse en lokale producten. De lunch is echt heerlijk: fris, vers en mooie porties! La vie est belle ?

Het restaurant is trendy en licht van binnen, hoog plafond, stoere glazen deuren die helemaal naar boven open kunnen, speelse details en uitzicht over het intieme buitenterras. Heerlijk plekje om te lunchen, even wat te drinken of te dineren. Kies je eigen hoekje: juist in de zon of in de schaduw of binnen bij de bar…

Voor de kinderen is een oude schuur omgetoverd tot speelplek, waar het altijd lekker koel is, ideaal als jij zelf nog even wilt natafelen.

Website: La Parenthèse