Château Ladausse

Alleen al het rijden naar Château Ladausse is een feestje: je ziet het kasteel liggen vanaf de weg gelegen tussen de glooiende velden van Monflanquin en wanneer je de oprijlaan oprijdt wordt het alleen maar mooier. Wat een prachtig kasteel! We worden warm onthaald door Eric, terwijl Diane nog even in de keuken van alles aan het voor bereiden is.

Château Ladausse is de plek bij uitstek om een ‘winetasting & food pairing’ te doen! Diana tipt ons (in haar prachtige keuken, perfect voor workshops) over enkele kneepjes van het vak en leert ons hoe je een tasty ‘toast à l’avocat’ kunt maken met verse (lokale) ingrediënten. Eric verteld honderd uit over de wijn (uit de streek), smaakcombinaties en hoe de ene soort champagne de andere niet is terwijl Diana ons verrast met telkens een andere amuse! Echt genieten, informatief, prachtige setting en (h)eerlijk gastheer/vrouwschap.

Bij Château Ladausse kun je ook (kook/wijn)workshops volgen, dineren, een receptie geven, het hele kasteel afhuren en logeren in 1 van hun mooie gastenkamers…(zwembad aanwezig op deze sprookjes locatie)

Website: Château Ladausse