Bassiviere

Bij Niels & Laura van Bassiviere is alles zo mooi van kleur, materiaal en vorm. Alsof je een woonblad in loopt… ze zijn gek op interieur & design en ze hebben met veel stijl en oog voor detail een 17 de eeuwse boerderij omgetoverd tot 5 oogverblindende tijdloze boutique appartementen. In totaal zijn er 5 appartementen (2-5 personen) die qua indeling allemaal verschillen. Oude details en elementen zijn gecombineerd met stoere, hippe, industriële en eigentijdse design.

Maar ook een heel fijn restaurant waar iedereen van harte welkom is! Hier zie je ook die industriële details, stoere brocante en originele oplossingen in het interieur terug. Je kunt buiten op het terras een mooie plek uitzoeken, of binnen (alle puien kunnen open), buiten maar dan overdekt, mogelijkheden genoeg.

Wanneer wij hier arriveren is het de eerste avond van het seizoen dat het restaurant weer open is. Het zit goed vol met gasten, zonnetje gaat net onder en we krijgen ‘the best off’ geserveerd. Met zijn allen delen we de heerlijkste gerechten die er prachtig uitzien, vol variatie zitten, op dat leuke brocante servies…een bloemetje her en der… niets meer aan doen zeg ik…

En ga je uit eten met kids? Daar heb je geen kind aan, want die spelen na de diner in de verborgen speeltuin…

Website: Bassiviere